Wat klanten zeggen over APCtekst

Aleid levert werk van hoge kwaliteit. Regelmatig redigeert ze (lijvige) juridische publicaties voor ons en ik kan haar correcties bijna ongezien doorsturen naar de auteur, want ze is heel secuur. Ook kijkt ze verder dan onze opdracht: vaak geeft ze tips over dingen die haar in de tekst zijn opgevallen. Bovendien werkt Aleid snel. En als ze zegt dat een klus op een bepaald tijdstip af is, dan houdt ze zich daar ook aan. Dat is belangrijk, want wij werken met strakke planningen. Het is heel fijn dat we daarop kunnen rekenen.
Sanne Sauer, fondsredacteur bij Boom Juridische uitgevers

Wij werken graag met Aleid omdat ze kritisch en doortastend is. Toen ze bijvoorbeeld aan de publieksversie van ons Onderwijsverslag werkte, overlegde ze regelmatig met ons over zinnen die niet lekker liepen of onduidelijk waren. Ze vroeg na wat we wilden zeggen en kwam dan vaak met een beter alternatief. Dat werkte heel prettig. Voor stukken die een uitgebreide en diepgaande redactieslag nodig hebben, schakelen we Aleid graag in.
Petra Hakvoort, senior communicatieadviseur bij de Inspectie van het Onderwijs

Aleid wordt blij van teksten waar andere tekstschrijvers juist minder blij van worden. Ze vindt het heerlijk om zware beleidsrapporten door te spitten en begrijpelijk te maken voor een breed publiek. Wat ook zo leuk is aan Aleid: ze neemt met een lach de telefoon op. Ze is heel spontaan en uiterst flexibel. Geen moeite is haar te veel, ze past haar planning makkelijk aan als er eventueel een spoedopdracht tussendoor komt. Het is niet voor niets dat wij graag Aleid bij onze opdrachtgevers voorstellen.
Alwin de Gruijl, accountmanager bij [De Redactie]

Aleid hanteert een praktische aanpak bij haar schrijfbegeleiding juridische teksten. Ze bedenkt oefeningen waardoor je de leerpunten goed onthoudt en daardoor makkelijker toepast. Prettig om met Aleid samen te werken!
Leontien Mik-Groot Zevert, Sigmax, Enschede

Het Kennispunt werkt graag samen met APCtekst. Aleid is deskundig en werkt snel. Ze haalt onjuistheden en slordigheden uit een tekst, geeft bruikbaar commentaar en komt niet aan de juridische inhoud. Mede vanwege haar juridische achtergrond zijn onze teksten bij haar in goede handen.
Rebecca van Musscher, Kennispunt Recht, Economie, Bestuur en Organisatie, Universiteit Utrecht

Aleid heeft voor ons een training schriftelijke rapportage ontwikkeld. Met haar expertise geeft ze inzicht om tot de kern te komen. Door haar pragmatische en gestructureerde aanpak is het prettig samenwerken.
Rabobank West Betuwe

Communicatie met ouders is een belangrijk deel van mijn takenpakket als directeur van een basisschool. Maar dat blijkt geen sinecure. Overzichtelijke teksten schrijven, waar ouders snel en volledig de juiste informatie uit kunnen halen, was een tijdrovende klus. Ook het zoeken naar de juiste toon bezorgde mij hoofdbrekens. Wanneer pas ik een kwinkslag toe, hoe maak ik opsommingen zonder dat een nieuwsbrief een boodschappenbriefje lijkt? Ik wilde graag doelgerichter schrijven in minder tijd. Aleid Bos van APCtekst gaf me de juiste tips & trucs en nodige feedback. Ze geeft duidelijke aanwijzingen, kan zich heel goed verplaatsen in de ontvanger en heeft een positieve manier van coachen. Resultaat: een wekelijkse nieuwsbrief die ouders geeft wat het hoort te geven: beknopte, snel te verwerven informatie. En zeker niet onbelangrijk: de nieuwe manier van schrijven bespaart me veel tijd.
Armand van den Eeckhout, directeur Montessorischool Castricum

Ik heb veel aan je feedback, aan je kritische blik en ik vind het erg prettig om met je te sparren.
Wieteke van Heun-de Roos De Roos Loopbaanadvies

Fijne samenwerking. Snel en goed resultaat. Een zeer geslaagde, wervende flyer waar heel veel mensen enthousiast op reageren!
Marjolein Vinkenoog Fotografie

Erg fijn dat je met me meegedacht hebt. Jouw bijdrage hielp me enorm om eindelijk eens aan mijn nieuwe website te beginnen en het ook online te zetten.
Alette de Roos, RETTEKETET!

expertise in juridische taal